eMaffia.hu gengszter szerepjáték

eMaffia hivatalos fóruma
Pontos idő: 2019.10.17. 22:25

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Szint rendszer átítása
HozzászólásElküldve: 2018.09.27. 14:48 
Offline
kezdő

Csatlakozott: 2014.10.03. 11:27
Hozzászólások: 15
Az az ötletem támadt hogy át lehetne írni a szint rendszert olyan módon hogy ha valaki fejlődik akkor a szintjével arányosan az értéktárgyak ára is nőjön. Ezzel és az adórendszer fokozásával meg lehetne gátolni a túl gazdagodást.

1 szint: A legolcsóbb ház pl: 5000$
2 szint: A lególcsóbb ház pl: 15.000$
10 szint: A lególcsóbb ház pl: 50.000$

és így tovább és így tovább.. Mivel a nagyobb játékosoknak már a gatyájuk rá menne a házra vagy egy fegyverre épp így nem lenne olyan nagy a bankban tartott pénzük csak max később. Vagy ha kisebb házuk van és nagyobbat akarnak még több pénz és utánna megint játszaniuk kell sokat hogy össze szedjék magukat.


Családi boltok, rablások, lopások

Ha egy csövest kirabolsz az utcán: 100$-500$-ig lehessen rabolni
Ha egy kisboltot kirabolsz: 5000$-15.000$-ig lehessen rabolni

Kicsit fedje a valóságot a dolog. És mondjuk a házak vételénél is fedhetné.. Mondjuk egy Horizont családi ház kerülhetne 4-5 millába...

Bank

A bankban lehetne hitelt felvenni jelképes összeget és mondjuk a rendszer adna 3 hónapot arra hogy visszafizesd.. Aki nem fizeti vissza se családba nem jelentkezhetne se utazni nem engedné a rendszer se semmi csak azt hogy dolgozzon meg lopjon meg ilyenek... A munkáról jut eszembe

Munka
A munkáért is adhatna a rendszer rendes fizetést nem 30 dollárt mert szerintem a játékosok 99%-a nem használja ezt a funkciót... Mondjuk egy Mosogató kaphatna 500$-árt munkánként az elnők munkás meg 10.000$-árt és így ez a funkció is hasznossá válna


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Szint rendszer átítása
HozzászólásElküldve: 2018.09.28. 21:09 
Offline
kezdő

Csatlakozott: 2016.10.10. 19:09
Hozzászólások: 7
Jó ötlet.

_________________
Most már csak a fórumon vagyok.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Szint rendszer átítása
HozzászólásElküldve: 2018.09.30. 10:29 
Offline
katona
Avatar

Csatlakozott: 2015.07.21. 11:11
Hozzászólások: 291
Minden megszorítást ellenzek ami a vagyont jelentősebben érinti,kisebb dolgokat lenyeli az ember,ha 1esen a legolcsóbb ház 5000, 2esen a legolcsóbb ház 15.000,10esen a legolcsóbb ház 50.000,helyett vagy 55 lenne,ha szintenként egy 10est adsz hozzá,így egy 50esnek 495.000 lenne a 30.000 helyett és feltételezem arányait nézve ugyan úgy növekedne mint ahogy most,vagy ha szintenként megháromszorozódik,akkor azt már nem is érdemes kiszámolnom,mert egy 50es az életben nem venne egy rahedli pénzért egy ennyire haszontalan dolgot,mert ez az,nem alapvető a ház,nincsen rá szüksége igazából senkinek sem,ez az ötlet több sebből vérzik:

Ha ez be lesz vezetve az elvagyonosodás ellen,akkor csakis az új játékosokat érintené,magyarul azokat gyengítené akik alapból nem nagyon erős karakterekkel rendelkeznek,nem is beszélve arról hogy beregisztrálsz és egyes szinten ritka olcsón megveszed az összeset és máris ki van játszva,de reálisan nézve nem fog egy 50es házat venni,mert már rég van neki,vagy ha addig nincsen akkor már nem is fog venni,nem mintha lenne olyan sok jó megbízás,hogy mindenkinek elszórjon a házakra mindenféle mennyiségű pénzeket.

Ezt azért emeltem ki,mert egy alapjában véve megkerülhető dolgot drágítanál meg,kijátszhatóan és igazából csak a tiszteletpontos bűnözést érintené,igaz hogy ez a leggyorsabban újra nyomható is,maximum az új játékosok ez nélkül csinálják majd meg a megbízásaikat vagy növekednek önszántukból,ha nem vették elég korán észre,hogy nagy szopacs lehet még ha nem veszik meg idejében a kellően jó házat,ha nagyon gonosz akarok lenni ez még erősítheti is a napi kötelező (átkot)xpt,mert akinek magasabb szinten nincsen háza,az már nem is venne és egy lehetőséggel kevesebb lenne a számára,hogy saját maga szerezzen xpket.

A fegyverek már megkerülhetetlenek,ha nem akarod szétkalapáltatni magadat,itt is lehetséges hogy alacsony szinten megveszed mindet olcsó pénzen,magadnak és akár másoknak is,így kiteszed a felesleged olcsóbban,de mások is élnének majd ezzel a lehetőséggel és a drága fegyver újra olcsó lenne,ha meg ez kivitelezhetetlenné lenne téve,akkor meg az új játékosok nem cserélnének nagyobb szinten új fegyvert,ha nem vettek időben előrelátóan és ők alapból kevesebb skillel szinthez képest gyenge fegyverrel állnának a régebbi játékosokkal szemben,nem szép jövőkép ez sem.

A lopható érték növelése biztosan nem fog bekövetkezni,mert egy fogadó irodánál(ami elég hamar mindenkinek elfogadható %ot ér el)már 100.000res összeget várnék és ez család nélkül napi 20 sikeres alkalommal elég szép pénz lenne,mert minek mennék családba,ha így is szépen kereshetek,de már csak ha 50.000 lenne,akkor is az 1 millió,plusz a többi bűnözés,ezzel egy család sem tudna versenyezni,pedig ezt az ötletet még támogatnám is ha nem rondítana bele a családba lépésbe,emaffia ezt a részt alapból elvetné.

A banki hitel már fel lett vetve,ha szimbolikus az összeg,akkor miért is ne lehetne,maximum a rendszer veszít pár ezer dollárt,vagy egy tisztességtelen játékost,ha egy rahedli multival játszaná ezt el,ezt támogatom,ha ha nem haladja meg nagyon az 50.000ret.

Soha sem láttam értelmét a munka menünek a játékban,10 óra egy műszak,amiért 100 dollárt kapnék,addig nincsen semmilyen bűnözésre lehetőségem,nem utazhatok,egyáltalán kémlelhetek,ha családban vagyok?
Ez alapjában véve rósz,túl sok idő,ha már órabért kapok,legyen órákra is beosztva,nem pedig 10re és ha nem tudok utazni nem tudok fosztani sem,nem tudok elutazni a főhadiról hogy másik városban kémkedjek,ha egyáltalán ezalatt az idő alatt tudok kémkedni,ezt gondolom azért hozta létre emaffia hogy aki vegetálni akarjon az tudjon,de olyan kevés pénzekről van szó,hogy teljesen felesleges,ha valaki vegetálni akar akkor ott van a larnaca,azt hiszem nem lehet ott semmit sem csinálni.
Ha valaki feljár,akkor már pénzt keres,vagy/és családban-megbizásokkal.
Most a napi xp miatt még értelme sincsen,mert nem tudom elképzelni hogy valaki úgy lépeget szinteket hogy nem csinál semmit sem,csak benyomogatja a napi 10es műszakot apróért,közben talán írogat az ncbe,mert másra nincsen lehetősége,saját magamat hozom fel példának,most vagy csinálok valamit amikor fent vagyok,vagy nem lépek be a játékba.
Arról meg szó sem lehet,hogy emaffia megnöveli a kereseti lehetőségeket,mert az a családon kívüli pénzkeresési lehetőséget növeli,így is játékos hiány van a családokban.

Tudom hogy ezt a hosszú szerencsétlenkedést még a legfanatikusabb játékosok sem fogják elolvasni,maximum az ötletgazda,neki/neked azt írom hogy nem ismerlek,semmi bajom sincsen veled,ez az én önálló véleményem,az eddigi tapasztalataim alapján.

_________________
Nincsen lehetetlen... csak tehetetlen ember!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron